X 20
Bugun...
SON DAKİKA

CHP'den Özgür Özel'in makam aracı iddialarına yanıt

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in makam aracıyla ilgili iddialara yanıt verdi. Yücel, Özel'in makam araçlarının Genel Merkez'e kayıtlı ve Emniyet Müdürlüğünden resmi plakalı olduğunu belirterek, iddia edildiği gibi başka bir aracının olmadığını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 07-08-2025 01:28:02  -   Güncelleme: 07-08-2025 01:36:02

CHP'den Özgür Özel'in makam aracı iddialarına yanıt

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkan  Özgür Özel'in makam aracıyla ilgili iddialara yanıt verdi. Yücel, Özel'in makam araçlarının Genel Merkez'e kayıtlı ve Emniyet Müdürlüğünden resmi plakalı olduğunu belirterek, iddia edildiği gibi başka bir aracının olmadığını ifade etti.

Bazı basın yayın kuruluşlarında, Özgür Özel'in Aziz İhsan Aktaş'a ait bir aracı makam aracı olarak kullandığı iddia edilmişti.

Yücel, söz konusu iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in kullandığı makam araçları Genel Merkezimize kayıtlıdır, plakaları Emniyet Müdürlüğünden resmi tahsisli plakalardır. Genel Başkanımızın iddia edildiği gibi bir makam aracı bulunmamaktadır.

Genel Başkanımızın, İBB soruşturmasında, savcı-avukat çetesini deşifre ettiği gün böyle bir iftiranın ortaya atılması, suçluluğun telaşından başka bir şey değildir.

Partimiz hakkında aylardır iftiralar atan, her iddiasının yalan olduğu ortaya çıkan, kendine gazeteci diyen ve bu gerçek dışı iddiayı gündeme getiren tetikçi hakkında suç duyurusunda bulunacağız."

  HABER VİDEOSU

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HAVA DURUMU
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI