X 20
Bugun...
SON DAKİKA

VİDEO- İstanbul’da 243 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi: 18 gözaltı

İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 243 ton kaçak akaryakıt ve kaçak akaryakıtların sevkini sağlayan 14 araç ele geçirildi. Operasyonlarda 18 şüpheli gözaltına alındı.
facebook-paylas
 Tarih: 02-09-2023 18:01:10

VİDEO- İstanbul’da 243 ton kaçak akaryakıt ele geçirildi: 18 gözaltı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, 04 Temmuz-31 Ağustos arasında Ataşehir, Esenler, Pendik, Başakşehir, Sultanbeyli, Silivri, Eyüpsultan, Üsküdar, Arnavutköy ve Ümraniye ilçelerinde akaryakıt kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi.



Operasyonlarda, piyasadan toplanan atık madeni yağ ile yanıcı özelliğe sahip solvent, tiner ve akaryakıt türevi ürünleri karıştırılarak işleme tabi tuttukları, halk dilinde "10 numara yağ" olarak tabir edilen karışımlı akaryakıt imalatı yaptıkları tespit edildi. Adreslerde yapılan aramalarda ise 243 ton kaçak akaryakıt, kaçak akaryakıtların sevk ve idaresini sağlayan 14 araç ele geçirildi.



Operasyonlarda gözaltına alınan 18 şüpheli hakkında "Kaçakçılıkla Muhalefet Kanunu'na muhalefet suçu"ndan işlem başlatıldı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı.

 

  HABER VİDEOSU

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HAVA DURUMU
resmi ilanlar
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI