X 20
Bugun...
SON DAKİKA

Tunceli'nin Kıraçlar Köyü'nde bir başarı hikayesi: Tarladan Tıp Fakültesi'ne!

Tunceli Çemışgezek'in Kıraçlar köyünde tarla süren ve YKS'de 490 puan alarak tıp fakültesini kazanan Helin Ekici'ye ilk tebrik telefonu CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’dan geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 24-08-2023 16:58:17  -   Güncelleme: 24-08-2023 18:00:17

Tunceli'nin Kıraçlar Köyü'nde bir başarı hikayesi: Tarladan Tıp Fakültesi'ne!

Tunceli Çemışgezek'in Kıraçlar köyünde yaşayan Helin Ekici, YKS'den 490 puan alarak tıp fakültesini kazandı. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Helini arayarak kendisini tebrik etti.



Milletvekili Erol, tebriklerini iletmesinin yanında Helin’e bir de burs müjdesi verdi. Erol, Helin’e telefonunu kaydetmesini ve herhangi bir ihtiyacı olması halinde kendisine ulaşmasını söyleyerek görüşmesini sonlandırdı.





Erol’dan gelen telefonun kendisini ve ailesini çok mutlu ettiğini belirten Helin Ekici, duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ''Tunceli Çemişgezek Kıraçlar Köyü'ndeyim. YKS'de 490 puan alarak sayısalda ilk 25 bine girdim. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakületi'ni kazandım. Aileme gerek tarla işinde, ahır işinde, köy işlerinde yardımcı oluyorum. Traktör sürüyorum. Köyüm hem eğitime, hem kadına değer veriyor. Burdan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a teşekkürlerimi iletiyorum. Destekleri için şükranlarımı sunuyorum'' dedi.


  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EĞİTİM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HAVA DURUMU
resmi ilanlar
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI